Petit Fours de Craciun

2 oua 2 galbenusuri de ou 1 cana de  zahar 2 cani de faina alba 2 lingurite de praf de copt 1/2 cana de lapte 5 linguri de unt topit Glazura: 4 cani de zahar 2 cani de apa 1/4 lingurita sare de lamaie 3 cani de zahar pudra 1 tub de glazura decorativa granule decorative....

Detalii

Medalioane de porc cu ardei

350 gr amestec de orez(basmati si orez salbatic) 600 ml apa clocotita 2 portocale 1 lingura de ulei de masline extravirgin 350 gr file de porc,feliat transversal in medalioane de 1 cm grosime 1 ceapa rosie mare, taiata in jumatate pe lungime si feliata 1 ardei gras rosu , curatat de seminte si taiat fasiute 1 ardei gras galben ,curatat de seminte si taiat fasiute 1 morcov mare,ras 1 catel de usturoi ,tocat marunt 100 ml suc de portocala,proaspat stors 3 linguri de otet balsamic 35 gr masline negre,tocate 10gr frunze de busuioc proaspete piper, dupa gust....

Detalii

Fursecuri fragede cu clementine

115 grame unt 50 grame zahăr fin coaja de la 4 clementine răzuită foarte fin 175 grame făină...

Detalii