Distributie sandwich

Distributie sandwich

Distributie sandwich

Pentru noi este important sa folosim cele mai bune ingrediente pentru a-ti oferi un sandwich plin de vitamine.

DLS Catering încarcă frigiderele cu noi si noi sandvisuri proaspete si delicioase de mai multe ori pe parcursul unei zile, astfel incat dumneavoastra sa vă puteţi bucura de o pauza de masă savuroasă nu doar dimineaţa, în drum spre serviciu sau la serviciu, ci si dupa-amiaza, in drum spre casa.

1. Sandwich Sallami (150g)
Sandwich-ul Sallami este special conceput pentru a aduce un aport echilibrat de proteine, minerale, lipide, vitamine si fibrã vegetalã. Reprezintã necesarul de calorii corespunzator uneia dintre mesele principale ale zilei, ceea ce face din el gustarea idealã pentru persoanele active.
Ingrediente: pâine toast, salatã verde, cascaval, salam de sibiu, dressing(varzã cu maionezã).

2. Sandwich Pork (170g)
Acest sandwich are in compozitie foarte multe proteine, lipide, minerale si carbohidrati, constituind o masã optimã pentru persoanele foarte solicitate atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Digestia este considerabil usuratã de fibrele vegetale din salatã si de stimulentul digestiv din boabele mustar.
Ingrediente: pâine toast, mustar, cascaval, pastramã, ou fiert, salatã verde

3. Sandwich Fresh (185g)
Pentru persoanele care preferã o dieta usoarã, dar care sa le sigure totusi necesarul de substante nutritive, sandwich-ul Fresh este ideal, avnd in compozitie minerale, fibre vegetale, vitamine si proteine. Totul este dozat cu grijã pentru ca nevoile organismului sa fie satisfãcute evitandu-se surplusul de calorii.
Ingrediente: pâine toast, unt, suncã de Praga, brânzã feta, castravete, salatã verde.

4. SandwichChicken (160g)
Ingredientul principal din sandwich-ul chicken il reprezintã pieptul de pui, ceea ce pune la dispozitia consumatorului un aport considerabil de proteine si enzime. De asemene, in compozitie mai intra ca ingrediente fibrele vegetale, minerale si condimentele special alese pentru a contribui la o digestie usoara si completã.
Ingrediente: pâine toast, unt, cascaval, piept de pui, dressing (varzã,morcov, maionezã), salatã.

5. Sandwich Cheese (170g)
Acest Sandwich este bogat in minerale si lipide saturate, iar acest lucru il recomandã ca pe o masã delicioasã si necesarã pentru toate categoriile cãrora aportul de calciu le este indispensabil (copii, persoane de vârsta a treia, etc.). Gustul delicios este garantat de prospetimea ingredientelor selectate cu grija.
Ingrediente: pâine toast, unt, suncã de Praga, cascaval, salatã verde.

6. Sandwich Bacon (160g)
Special conceput pentru persoanele care cultivã placerea gustului si grija pentru calitatea alimentelor, sandwich-ul bacon, are valoarea caloricã si nutritivã a unei mese de prânz. Bucatarii nostrii au avut grijã sa combine ingredientele bogate in proteine cu legumele proaspete si gustoase carora condimentele le conferã o savoare deosebitã.
Ingrediente: pâine toast, bacon prãjit, cascaval, ardei gras, salatã verde, mustar, maionezã.

Mod de ambalare: caserola de unica folosintã(datata,ingrediente,cod de bare,servetel,gramaj).
Mod de prezentare: sandwich toast taiat in diagonalã.
Termen de valabilitate: 3zile(72ore)